AMBACHTELIJK BEREID

Delikaat  is een heerlijke scharrelroom die we zelf maken. Op onze boerderij in de Betuwe scharrelen onze kippen vrij rond in een overdekte stal en leggen dagelijks kakelverse eieren. Deze scharreleieren zijn het belangrijkste ingrediënt in het unieke recept van Delikaat. Ze maken onze scharrelroom extra lekker, zacht en romig. Kom eens langs in onze Boerderijwinkel in Buurmalsen en ontdek met welke eieren Delikaat gemaakt wordt.

Verkrijgbaar in drie varianten

Delikaat is verkrijgbaar in drie varianten. Zo heb je nooit te veel of te weinig in huis. Haal ‘m in huis voor jezelf of voor tijdens een etentje met vrienden of familie. Reken maar dat jouw toetje in de smaak valt. Tip! Delikaat is ook leuk om cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld eens aan een eenpersoons-potje.

BEZOEK DE WINKEL

Delikaat: Geef er een twist aan

We kennen allemaal de klassieke scharrelroom met een flinke toef slagroom. Maar wist je dat je veel meer kunt doen met Delikaat? Onze scharrelroom heeft een zachte vanillesmaak, waardoor je het met veel gerechten kunt combineren. Gebruik Delikaat als topping op een cake, bij een bolletje ijs of probeer eens iets nieuws zoals eigengemaakte tiramisu.

Momentje voor jezelf: Eenpersoonsportie Delikaat

Wist je dat Delikaat ook verkrijgbaar is in een eenpersoonsportie? Deze potjes van 120 ml zijn gemaakt voor een momentje voor jezelf. Voor die kleine momentjes is een grote fles Delikaat misschien te veel. Met dit kleine potje geniet je dus ook nog eens verantwoord, omdat voorkomen dat restjes weggegooid worden.

BEZOEK DE WINKEL