Lagerweij Eieren

Pluimveebedrijf met eierhandel uit de Betuwe

WIE WE ZIJN

Lagerweij Eieren is een pluimveebedrijf met eierhandel gevestigd in de unieke streek 'De Betuwe'.

Onze kippen scharrelen vrij rond in stallen die voldoen aan de maximale eisen voor het welzijn van scharrelkippen. Want een kip die lekker in zijn vel zit, produceert een lekker ei! De eieren die onze kippen produceren weten vaak dezelfde dag de weg naar de klant te vinden. Je zult onze eieren tegenkomen in de Betuwe, maar ook ver daarbuiten! We leveren eieren aan winkels, restaurants, supermarkten en aan onze eigen boerderijwinkel bij onze boerderij.

WAAR We VOOR STAAN

100% versgarantie

Door korte lijnen en rechtstreekse handel houden we goed zicht op het hele traject van de kip tot aan de consument, zodat deze een uniek, vers en verantwoord ei koopt .

passie voor kippen

Onze scharreleieren zijn niet
voor niets de lekkerste eieren
uit de Betuwe. Ze zijn ontstaan door jarenlange ervaring en een passie voor het houden van kippen. En dat proef je!

levering op afspraak

Naast afhalen is het mogelijk om eieren en streekproducten

te laten bezorgen. De levering verloopt in eigen beheer via onze wekelijkste bezorgroute. Neem contact op voor de mogelijkheden!

lagerweij zakelijk

Naast onze boerderijwinkel, die dagelijks geopend is voor de consument, leveren wij ook aan winkels en bedrijven, zoals Albert Heijn en Makro. Alle bestellingen worden door onze inpakrobot voor u klaargemaakt. Wij bezorgen uw bestelling persoonlijk op het door u aangegeven adres. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een bestelling plaatsen? Neem contact op of breng een bezoek aan onze boerderij in Buurmalsen.

NEEM CONTACT OP

De 5 zekerheden van Lagerweij Eieren

1. Ontzorgen van A tot Z

Bij Lagerweij Eieren garanderen we dagverse eieren van uitstekende kwaliteit. We ontzorgen u in het

gehele proces: van bezorging van onze producten tot de kwaliteits- en houdbaarheidscontrole in de winkel. In de ochtend gelegd, in de middag geleverd!

2. Gevarieerd aanbod

Vanuit onze eigen boerderij in Buurmalsen leveren we drie soorten eieren: scharreleieren, vrij uitloopeieren en 1-ster Beter Leven eieren die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Dierenbescherming. Verkrijgbaar in iedere gewenste verpakking.

3. Herkenbaarheid

Alle producten hebben een eigen, unieke uitstraling. Onze karakteristieke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de consument. Wij besteden uiterste zorg aan de presentatie van onze producten in onze eigen boerderijwinkel en in externe schappen.

4. Korte lijnen

Wij leveren rechtstreeks aan onze klanten, zonder

tussenpartij of groothandel. Hierdoor kunnen we dagverse producten garanderen die rechtstreeks van onze boerderij geleverd worden. Ook service en communicatie verloopt zonder tussenpartij, waardoor er korte lijnen ontstaan.

5. No waste

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Waar

nodig controleren we zelf de houdbaarheidsdata bij onze

retailers, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Producten tegen de houdbaarheidsdatum nemen we direct mee.

LAGERWEIJ IN CIJFERS

versgarantie

tevreden klanten

50
100%

jaar ervaring

15

KEURMERK DIERENBESCHERMING

Lagerweij Eieren voelt zich verantwoordelijk voor welzijn van de kippen. Alle kippen leven onder goede omstandigheden en leven volgens een natuurlijk dag- en nachtritme . Naast onze reguliere stal hebben wij een overdekte uitloop. Hier kunnen onze kippen vrij rondscharrelen. Hiermee voldoen onze stallen aan de eisen voor 1 ster van het Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming.

NEEM CONTACT OP